en flag

SR Studio

SR Studio | Funksjoner

Funksjoner

For å å vise frem funksjonene SR Studio har å komme med, så har vi her på høyre side listet opp noen av dem.

Emilia - en AI laget av SR Studio.

Emilia er en AI (eller Artificial Intelligence) som er utviklet av vår Studio Manager, Nicklas. Fremstilt til høyre, kan hun bare svare på de vanligste stilte spørsmålene om SR Studio, men fullversjonen kan gjøre mye mye og hun er fremdeles i konstant utvikling. Noe som gjør henne smartere og smartere.
Finnes det noe som hun kunne gjort mer effektivt og enkelere for deg og dere i din bedrift eller kanskje bare deg privat, endten om det bare er noen av hennes funksjoner eller kanskje du trenger henne til noe som hun ikke har enda. Da hjelper vi deg med å implementere det til ditt bruk.
Akkurat nå snakker hun bare engelsk i full-versjon, men ønsker du Norsk eller ett annet språk så kan vi komme til en enighet om det.

SR Invoice - Et nettbasert faktura-program.

SR Studio har utviklet et nettbasert faktura program som blir skredder-sydd for hva du trenger. Basis-delen av et faktura-program er allerede laget og kan vises frem av SR Studio ved etterspørsel.
Programmet inneholder bl.a.:
  -   Kunde-register (Du kan selv velge om du vil hente kunder fra din egen database eller lage et nytt register.)
  -   Saks-register
  -   Faktura-register
  -   m.m.

Kontakt-skjema - Få Epost fra besøkende rett fra nettsiden din.

Et eksempel på et kontakt-skjema kan du se til høyre på siden. Dette er noe en besøkende på din nettside vil like godt. Muligheten man får i og skrive Epost fra nettleseren blir brukt mye.
Noen firmaer ønsker kanskje at den eposten skal mottas på samme måte som annen epost (til f.eks. Outlook), mens andre kanskje ønsker å få den mottatt i en login. Noen ønsker kanskje til og med begge deler. Hva enn du ønsker så hjelper vi deg med det.

Logg-inn - til hva enn du måtte ønske deg.

En login-funksjon kan gi både deg og besøkende på nettsiden, store mengder med muligheter. Her er noen eksempler på hva det kan brukes til:

1. Login bare for ansatte. Det finnes bedrifter som ønsker mulighet til å gjøre store deler av daglig drift fra deres nettside. Dette kan enkelt løses med en login. Det finnes veldig mange muligheter for hva dere som bedrift kan gjøre etter å ha logget inn, for eksempel:
  -   Endre/legge til tekst på hoved-nettsiden
  -   Statistikk
  -   legge til/endre/fjerne brukere til login-funksjonen
  -   Endre/legge till meny-sider
  -   mm.

2. Login for brukere. Har du en sosialt medium-idè eller kanskje du driver en blogg? Uansett hva det måtte være finnes det flere tilfeller hvor brukere blir nødt til å logge inn for å delta på nettsiden.
Grunnen til at det er viktig med login i slike tilfeller er at man skal kunne ha kontroll over hva som skjer på din egen side. Kanskje man ønsker å slette innlegg, men samtidig ønsker å ha kontroll på hvem som sa det slik at det ikke gjentar seg, eller kanskje man ønsker å ta fra en spesiell bruker fra å kunne ytre seg på nettsiden din igjen etter gjenntatte tilfeller av brudd på din policy.

Tid & Dato - både for hjelp og som pynt

Mange som velger å bruke login på sin nettside som det daglige arbeids-værktøyet velger og ha en "fulstendig" klokke litt mer synnlig og lett tilgjenglig.
Andre ønsker kanskje og ha en "fancy" klokke på siden sin som en slags pynt.
Uansett hjelper vi deg med å forme klokke etter dine preferanser.